Vad händer när Kingkong spelar pingpong? Och vad är det Tarzan säger till älsklingsbabianen när de gungar i lianen? Det får du veta i den här boken, där du också möter Dracula, damen i tigerdräkt, John Blund och många andra. Ibland är det roligt, ibland hemskt, ibland båda delarna. 

 

 

Detta är en omarbetad nyutgåva av den populära boken som utkom första gången 1988. Med boken följer noter och en cd-skiva med 10 nya barnvisor.

Bengt af Klintberg är folklivsforskare, författare och konstnär. Han fick professors namn 2006. Gunila Axén är designern som blivit känd för sina dekorativa och roliga tygmönster. Hon var professor i textildesign på konstfack 1995-2004. Detta var hennes debut som bokillustratör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Musiken till denna utgåva är skriven av Bära Båten och de är just nu aktuella med en barn/familje-föreställning som bygger på boken. 

 

 

 

 

 Fyll i beställningsformuläret för att beställa boken av oss. Välj  swish eller faktura som betalningssätt. Vid swish skickas  beställningen när pengarna registrerats på vårt konto, vid  faktura följer fakturan med när vi skickar beställningen.

Swish 123 683 89 40

Beställningsformulär för boken När Kingkong spelar pingpong

Vid swishbetalning skickas boken när betalningen registrerats på vårt konto. Vid faktura skickar vi fakturan med boken. Pris 220 kr/st + frakt 39 kr.