Om oss

                                  

Olle af Klintberg är uppväxt i Stockholm och började spela fiol när han var 8 år. I Adolf Fredriks musikklasser fick han också sjunga mycket kör. När han var 13 år följde han med pappa Manne på turné första gången, då som side-kick i smoking, senare som vit clown i clowntrio tillsammans med storasyster Maria. Denna sommartradition, med Clownen Manne & Co-föreställningar i Stockholms Parkteater, har nu mer än 20 år på nacken! Under terminerna har det blivit soloföreställningar som clown, både på födelsedagar och i många andra sammanhang.

Musiken tog Olle till Birka Folkhögskola i Ås, utanför Östersund, (där han träffade Sara!) på klassisk fiol.  Senare blev det folkmusikstuder på Ingesunds musikhögskola. 2010 var ett lyckosamt år då Olle både spelade upp för zornmärkesjurun och blev tilldelad silvermärket och kan titulera sig riksspelman och samma år vann tävlingen årets Näck!

Efter att mellan 2011-2016 ha studerat på psykologprogammet vid Mittuniversitetet i Östersund, kombinerar nu Olle artistverksamheten med att arbeta som psykolog på BUP i Bollnäs.

 

Sara af Klintberg är uppväxt i Ede utanför Hammerdal i Jämtland. Musiken och sången fanns med från början, Sara började sjunga i kör redan som 5-åring och uppträdde gärna, både hemma i vardagsrummet, i skolan och på byfesterna. Efter grundskolan flyttade Sara till Östersund för att gå musikprogrammet på Palmcrantzskolan. Efter studenten och ett år som vikarierande musiklärare på högstadiet började Sara på Birka Folkhögskola i Ås (där hon träffade Olle!) på klassisk sång.

2002 började Sara sina studier till musiklärare vid Ingesunds musikhögskola i Arvika. Sedan 2006 har hon jobbat som musiklärare på grundskola samt som sångpedagog på kulturskola. Just nu jobbar hon som Sångpedagog på Musiklinjen på Slottegymnasiet och Musikskolan i Ljusdal samt ger sånglektioner privat. Vid sidan av lärarjobbet frilansar hon som sångerska i många olika sammanhang.

Sedan 1998 har Sara sjungit i vokalgruppen Baravox som bl a kom ut med en ny skiva hösten 2015 och har startat Sthlm vocal club. Se deras hemsida: www.baravox.se